Thuisadministratie niet op orde

U ziet iemand die u lief is worstelen met de thuisadministratie. De stapel papierwerk groeit, want uitstel lijkt de enige optie. Het plegen van een telefoontje naar een officiële instantie is moeilijk, het keuzemenu is al een uitdaging. Internetbankieren is ook een brug te ver. Eigenlijk zoekt u iemand die uw dierbare kan helpen. U heeft ons gevonden. Eminent Helpt is er voor u en uw dierbaren.

 

Familie of bekende

Vaak vraagt iemand eerst om hulp aan een familielid of bekende. Helaas komt het voor dat de hulpvrager nadelig wordt behandeld. Er verdwijnen bedragen van de bankrekening zonder dat de eigenaar daarvan op de hoogte is. Soms worden zaken simpelweg helemaal niet afgehandeld. Het zijn vaak ouderen die ervan uitgaan dat hun familie of vrienden te goeder trouw zijn. Soms kiest men ervoor geen emotioneel betrokkene te vragen om de familiesfeer niet te belasten.

 

Eminent Helpt

Eminent Helpt is een onafhankelijke partij. Wij bieden administratieve ondersteuning en -hulp aan degene die het nodig heeft. Ons personeel wordt gescreend. Minimaal MBO-4 niveau in secretariële/management/financiële richting is een absoluut vereiste. Wij werken nauw samen met de Stichting Samen Veilig Ouder Worden (SVOW). Op basis van deze samenwerking hebben wij onder andere beschikking over diverse preventiemiddelen, waaronder de digitale kluis app.

Wat wij doen

Eminent Helpt ondersteunt bij:

  • Op orde krijgen en houden van de thuisadministratie;
  • Post lezen en samen met de client afhandelen;
  • Mail lezen en samen met de client afhandelen;
  • Archiveren;
  • Formulieren invullen;
  • Betalingen uitvoeren;
  • Uitleggen van ingewikkelde brieven;
  • Internetbankieren;
  • Telefoongesprekken voeren met officiële instanties.

Wij bezoeken onze cliënten eens in de twee weken of een keer per maand.
Eminent Helpt. Uw toekomst, onze zorg.

 

Is onze ondersteuning iets voor u?

Wilt u weten of administratieve thuisondersteuning geschikt is voor u of voor degene voor wie u hulp zoekt? Wij richten ons met name op ouderen. Maar mensen die beperkt zelfredzaam zijn, mensen met problemen op gebied van oriëntatie en geheugen en/of mensen met gedrags- of psychische problemen kunnen ook zeker bij ons terecht.