Wie ben ik

Desiree Kuiken heeft veel ervaring in de zorgsector. Ze heeft haar sporen verdiend als managementassistente, financieel administratief medewerker en planner.

Uw toekomst onze zorg

Mijn naam is Desiree Kuiken.  Ik voel me als een vis in het water in de zorgsector.

Ik ontdekte tijdens mijn werk dat mensen behoefte hebben aan hulp nadat een naaste is overleden. Er komt zoveel op ze af. De mensen zien door de bomen het bos niet meer. Ik volgde de opleiding tot nabestaandenbegeleider om mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Eminent Helpt probeert de nabestaanden weer op het juiste spoor te krijgen. Ik leg uit wat de nabestaanden kunnen verwachten, zoek antwoord op hun vragen en begeleid ze.

Het is zo belangrijk dat mensen geholpen worden met het beantwoorden van praktische vragen zoals: ‘Kan ik alleen in het koophuis blijven wonen?’ of ‘Heb ik recht op nabestaandenpensioen?’ Ik schep orde in de chaos die kan ontstaan als mensen een dierbare verliezen.

De nabestaandenzorg die Eminent Helpt biedt, lijkt in de verste verte niet op de nazorg die een uitvaartverzorger verleent. Waar bij de uitvaartverzorger de nadruk ligt op de uitvaart zelf, ligt de nadruk bij Eminent Helpt op zorgen voor de nabestaanden. Wij begeleiden ze zodat ze geen zorgen hoeven hebben van het afhandelen van de financiële zaken van de overledene.

Ook op het gebied van administratieve thuiszorg wil ik niets liever dan cliënten het gevoel geven dat ze grip hebben op hun financiële administratie. Ik help en begeleid ze zodat ze ook werkelijk met minder kopzorgen de toekomst tegemoet gaan.

Eminent Helpt: uw toekomst, onze zorg